Immo Pia Mai

Bernard Van den Heuvel en zijn echtgenote Pia Maj (Deense) zijn tijdens hun vorige loopbaan als bestuurder van NV Pia Mai in 1986 gestart met verschillende dameskledingwinkels in Sint Genesius Rode, Halle en Waterloo, van bij de start zijn zij steeds nauw betrokken geweest bij de vastgoedsector.

Vanaf begin 2000 is Bernard Van den Heuvel nauw beginnen samenwerken met Mr.Patrick Aerts die het beheer en de uitbouw van nationale en internationale retailers in heel België op zijn actief had, Bernard Van den Heuvel was verantwoordelijk voor het vinden en overnemen van panden voor merken als Hans Anders,Belgacom, Veritas, Colora, Handyman, Gamma, Allo Telecom, Torfs enz.

Sinds 2007 is Bernard Van den Heuvel gevestigd als zelfstandig vastgoedmakelaar in zijn bureel gelegen Zoniënwoudlaan 336 te 1640 St-Genesius-Rode, hij is ook oprichter van Feest in Rode.

Immo Pia Mai Sint-Genesius-Rode

Hij is zeer bedreven in het juist schatten van woningen en gronden en werkt hiervoor samen met de beste vastgoedexperten en notarissen van het land. Deze correcte schatting zal een uitstekend uitgangspunt vormen voor een vlotte verhuur of verkoop van uw pand.

Bernard heeft Wetenschappelijke B gestudeerd in St-Victor Alsemberg, spreekt vlot Frans, Engels, Duits en Deens. Studeerde Handels en Financiële wetenschappen aan de EHSAL en bedrijfsbeheer en voor de specifieke opleiding vastgoed die toegang geeft tot het BIV nummer.

Het doel van Immo Pia Mai is u de beste service voor verhuur en verkoop te geven, wij vertellen u graag meer over onze diensten die verder gaan dan de gewone makelaardij, wij houden ons aan totale discretie en nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Team

Immo Pia Mai

Bernard Van den Heuvel

Vastgoedmakelaar

Afgevaardigd bestuurder

Pia Maj

Administratieve medewerkster

Bestuurder